Creatieve en duurzame Bijouterieën door

Agnes Kinky Bijoux

20 jaar geleden begon het allemaal. In mijn eigen sieraden winkel (Agnes Bijoux) maakte ik, Agnes Heijdemann, voor het eerst mijn eigen sieraden en verkocht deze.

In 2016 raakte ik door een klant geïnspireerd om mij daarnaast ook te richten op kinky accessoires. Denk daarbij aan oorbellen en kettingen, gemaakt van leer en skai.
Door het maken van deze nieuwe accessoires werd mijn creatieve kinky mindset en ondernemersgeest gestimuleerd.
Omdat ik zo enthousiast werd, wilde ik onderzoeken of mijn creaties ook interessant konden zijn voor een bredere markt.
Zo kwam ik in aanraking met Party Players. Bij het feest, wat toen nog Prikkelgeil heette (nu zijn ze bekend onder Prikkelz), verkocht ik daar mijn eerste accessoires.

Na de eerste ervaringen en veel research viel het mij op, dat al heel veel bedrijven werkten met leer en skai. Ik wilde echter iets unieks. Iets dat niet of nauwelijks aangeboden werd. Een extra toevoeging in de bestaande markt.
Met mijn creatieve geest bedacht ik heel wat creaties, maar toch was het het net niet helemaal. Het kwam er nog niet uit….

Agnes Kinky Bijoux

Hoe een fietsenmaker onderdeel uitmaakte van het ontstaan van

Agnes Kinky Bijoux

Op een dag vroeg ik mijn buurman, wiens zoon fietsenmaker is, wat zij deden met de oude binnenbanden van fietsen. Na een kort gesprekje, had ik tassen vol oude, gebruikte binnenbanden in mijn werkplaats staan. Direct ging ik hiermee aan de slag en na een aantal weken “freubelen”, werd mijn eerste ontwerp geboren; de “One Shoulder”.

Met al mijn enthousiasme, zette ik mijn eerste creatie online op Facebook. Na een paar uur schrok ik! De post was al bijna 1000 keer bekeken en meerdere keren gedeeld. En wat een mooie en lieve reacties….!
Agnes kinky bijoux was geboren! Ik wist één ding zeker hier wil ik mee verder! Je begrijpt dat ik mijn buurman en zijn zoon, hier tot op de dag van vandaag, nog steeds heel dankbaar voor ben!
Inmiddels ben ik bekend bij meerdere fietsenwinkels in de omgeving en haal ik daar de binnenbanden op om vervolgens nog veel meer moois te maken.

Beurs stand

Agnes Kinky Bijoux, de groei en de toemost

Agnes Kinky Bijoux is bekend bij verschillende privé feesten en clubs:

  • Unleashed
  • I love kinky
  • Bitch
  • Toxic
  • Secret underground
  • Kws Vlaardingen

Inmiddels heb ik ook mijn eerste stappen gezet op diverse erotica beurzen zoals:

  • Loversland van Bobbi Eden – Nederland
  • Ero-expo -  België (Hasselt, Gent Antwerpen)
  • Fetish BDSM Festival Dendermonde

Op deze beurzen sta ik met mijn stand om nieuwe creaties te tonen en te verkopen aan een steeds grotere groep enthousiaste klanten.

Agnes Kinky Bijoux is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een begrip en “graag geziene gast”.
Ik geniet, in deze mooie wereld, van alle liefdevolle mensen die mijn creaties met  plezier dragen en daar groei ik elke dag weer meer van.